MKB-Limburg legt basis voor de toekomst tijdens Jaarsymposium (persbericht)

Monique Princen is voor drie jaar herbenoemd als Algemeen Voorzitter van MKB Limburg. Zij presenteerde tijdens de algemene ledenvergadering onder meer de langverwachte nieuwe contributiestructuur en Businessclub Limburg voor 2017.

Nieuwe contributiestructuur & Business Club Limburg
Vanaf 2017 gaat MKB-Limburg over naar een persoonsgebonden lidmaatschap  en daarmee is eenieder lid van zowel MKB-Limburg als Business Club Limburg. Dit houdt in dat men lid is voor de belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen en dat men tevens alle B2B-bijeenkomsten mag bezoeken over de hele provincie, voorheen waren leden ‘beperkt’ tot 1 of meerdere regio’s naar keuze. Nu worden alle leden aan elkaar verbonden en vindt er een stevige opschaling van het netwerk plaats. Het aanbod van bijeenkomsten zal gemiddeld neer komen op zo’n 2 keer per maand. De leden worden persoonlijk per brief/e-mail geïnformeerd. Ook gaat MKB-Limburg werken met partnerships. Nieuwe belangstellenden kunnen contact opnemen met MKB-Limburg over de mogelijkheden. Ook het vermelden waard; op 16 februari ‘17 organiseert MKB-Limburg samen met Belgische collega vereniging UNIZO een groot grensoverschrijdend event, met als gastheren de Limburgse en Belgische gouverneurs op het provinciehuis te Maastricht.

MKB-Limburg app
Tijdens deze avond werd ook de nieuwe MKB-Limburg app geïntroduceerd. De app is bedoeld voor zowel leden als andere belangstellenden die graag op de hoogte willen blijven van het nieuws en de activiteiten vanuit MKB-Limburg. Ook voorziet de app in een stukje gebruiksgemak om makkelijk contact te onderhouden met de leden.
MKB L1mburg Prijs
Komend jaar vindt de 11de editie van de MKB L1mburg Prijs plaats, met voor de tweede keer de insteek ‘van winst naar waarde’. Inschrijven kan vanaf nu tot en met 12 maart 2017. Tijdens een groots opgezet provinciaal MKB-event in 2017, met een live uitzending van L1 Avondgasten op locatie, wordt de prijs uitgereikt. De winnaar ontvangt een prachtig kunstwerk + L1 Advertentiecheque t.w.v. €10.000,-