Modellenbureau Division Model Management vestigt zich in Roermond

De opening van het kantoor in Roermond past in de groeistrategie van Division die erop gericht is om de positie van Division provinciaal nóg meer te versterken. Het bedrijf was al enige tijd actief op zoek naar modellen in Limburg. De nieuwe vestiging in Roermond is gevestigd aan de Looskade.

De reeds bestaande vestiging in Amsterdam werkte tot nu toe landelijk en zal vanaf heden de werkzaamheden binnen Limburg overdragen aan vestiging Roermond. Eigenaar van Division, Guido Wolters: “De uitbreiding van het kantorennetwerk geeft onze organisatie een stevige stimulans in Limburg. Modellen in die regio kunnen nu ook gebruik maken van de dienstverlening op provinciaal niveau, zonder telkens op en neer naar Amsterdam te moeten reizen. Het is voor ons heel belangrijk dicht bij onze modellen te staan. Het model is nadrukkelijk als stakeholder benoemd binnen onze organisatie. Een modellenbureau mag dan wel vergelijkbaar met een uitzendbureau zijn, maar wij zetten onze modellen op de eerste plaats. Vanuit onze optiek is ieder model uniek, daarom wordt er individueel een maatwerktraject gecreëerd waarbij school natuurlijk op de eerste plaats staat.”

Op 27 augustus wordt er in de Roermondse verstiging een grote open casting georganiseerd. Iedereen die een carrière als model ambieert is welkom, zowel jongens als meisjes.