Moderne apparatuur Club Palladio in Helden onder de hamer

Wie heeft er niet gedanst in Palladio? In 2015 werd de discotheek in Helden nog geheel omgebouwd tot club maar na ruim 23 jaar moet hij toch noodgedwongen zijn deuren sluiten. Sinds 7 september kan online geboden worden op heel veel moderne apparatuur en meubilair. Dinsdag 26 september kunnen alle items bekeken worden in Helden. De veiling sluit op 28 september a.s.

Lange historie
De uitgaansgelegenheid aan de Molenstraat kent een lange historie. Begonnen in 1918 als zaal Jacobs , heette zij daarna zaal Juliana, vervolgens het Kubke en tenslotte Palladio. Met een grondige verbouwing in 2015 richtten de toenmalige eigenaren zich op een nieuwe doelgroep van 27 jaar en ouder. Na bijna een jaar bleek deze toch moeilijker te bereiken dan gedachten lukte het de club niet het hoofd boven water te houden.

Nieuwe bestemming
Veilingmeester bij Troostwijk Teun van Leeuwen zegt: ‘Het pand waar Palladio gevestigd was, krijgt een nieuwe bestemming waardoor ook een aantal bouwkundige zaken als deuren, hekwerkdelen en wandopstellingen zullen worden geveild.’ Daarnaast kan geboden worden C02 hazer machines, confettikanonnen en heel veel licht- en geluidsapparatuur. Ook de vrijwel nieuwe design loungebanken en ander meubilair bieden de (horeca)ondernemer een mooie kans op goede en moderne items die absoluut een tweede leven verdienen.

Over de veiling
Er kan online geboden worden op de veilingitems sinds 7 september 2017
De veiling sluit 28 september 2017
De kijkdag voor de veilingitems is gepland op 26 september van 12:00 – 16:00 uur
Locatie: Molenstraat 13 – 5988 EM Helden