Munckhof Business Travel vestigt zich in Innovatoren in Venlo

Munckhof neemt per december haar intrek in de Innovatoren in Venlo. Het kantoor van Munckhof Business Travel, nu gevestigd in Venlo Trade Port, zal de volledige tweede verdieping van de blikvanger van de Brightlands Campus Greenport Venlo in gebruik nemen. Na de verhuizing gaan circa 35 Munckhof medewerkers werken vanuit de locatie. De medewerkers van Munckhof Business Travel organiseren de internationale zakenreizen (vliegtickets, hotels, autohuur, enz) en meerdaagse groepsreizen voor het regionale bedrijfsleven. Naast de vestiging in Venlo heeft Munckhof nog 23 andere vestigingen in Nederland.

Duurzame ontwikkeling
De Innovatoren staat symbool voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen in de regio. Munckhof kan zich volledig vinden in deze visie en is dan ook erg trots om zich te vestigen in dit beeldbepalende gebouw. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “Duurzaamheid en innovatie zijn essentiële onderdelen voor de toekomst van bedrijven. Stilstand is achteruitgang, dus moet je continu in beweging blijven. In de Innovatoren zitten duurzame en innovatieve bedrijven bij elkaar. Deze bedrijven versterken elkaar. Ik ben daarom erg blij dat wij een langdurige overeenkomst hebben gesloten met Greenport Venlo voor het vestigen van het kantoor van Munckhof Business Travel in dit prachtige gebouw.
De Brightlands Campus Greenport Venlo is los van de Innovatoren een zeer inspirerende omgeving. “Wij hebben natuurlijk goede herinneringen aan dit gebied omdat we al het vervoer rondom de Floriade 2012 hebben verzorgd. Maar ook daarna is het gebied een groene en creatieve omgeving gebleven. De combinatie tussen bedrijfsleven, natuur, onderwijs en recreatie is bijzonder sterk en daar voelen wij ons erg in thuis. We kijken er enorm naar uit om medio december deze locatie te betrekken.”

Ook de Provincie Limburg, initiatiefnemer van de Campus, is blij met de komst van Munckhof. Gedeputeerde Twan Beurskens: “Met de komst van Munckhof krijgt de Innovatoren wederom een zeer hoogwaardig bedrijf als bewoner, waarbij Munckhof een economische impuls geeft aan Greenport Venlo waar bedrijvigheid centraal staat. Deze moderne werkplekken zullen het bedrijf in staat stellen om te excelleren.”

Ruud van Heugten, directeur Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo: “In Greenport Venlo zijn we op zoek naar een mix van bedrijven die elkaar kunnen aanvullen, ondersteunen, inspireren en uitdagen. In dat opzicht past Munckhof bij het vooruitstrevende karakter van dit gebied.”

Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven (Taxi, Tour en Travel) die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Horst, heeft 1.300 medewerkers is dienst.

V.l.n.r.: Ruud van Heugten (Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo), Tom Roefs (Munckhof) en gedeputeerde Twan Beurskens