Munckhof Horst neemt zakenreisbureau in Amsterdam over

Vervoerder Munckhof heeft zakenreisbureau Roberts & Partners uit Amsterdam overgenomen. Roberts & Partners, dat bestaat uit 8 medewerkers en gevestigd is aan de Keizersgracht, is een van de bekendste zakenreisbureaus van de hoofdstad. Het team van Roberts & Partners zal onder de eigen naam en op de huidige locatie actief blijven.

Tom Roefs, CEO van Munckhof licht toe waarom Roberts & Partners overgenomen is: “Het past in onze strategie om als organisatie verder te groeien door onder andere bedrijven over te nemen. Roberts & Partners is een organisatie die past bij onze filosofie en cultuur. Het bedrijf heeft net als Munckhof een sterke focus op het leveren van excellente service en het bieden van kwaliteit in de dienstverlening. We zijn daarom blij dat we hen nu mogen verwelkomen binnen de Munckhof familie.”

Voor Roberts & Partners geeft de overname ruimte om invulling te blijven geven aan de veranderende klantvraag. Alle Wijnand Roodbergen, Managing Director van Roberts & Partners: “Het service-level van onze organisatie is buitengewoon hoog. Het team heeft meer dan 15 jaar ervaring in de zakenreisbranche en we kennen onze klanten heel goed. Door nu onderdeel te worden van Munckhof kunnen we onze dienstverlening verder optimaliseren. Denk daarbij aan het bieden van online bookingtools, klantportals en apps. Ook is de inkoopkracht nu groter, kunnen we meer rapportagemogelijkheden bieden en innovaties sneller doorvoeren. De overname is dus zowel bedrijfsmatig als voor onze klanten absoluut een positieve ontwikkeling.”

Over Munckhof

Munckhof bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen. Het bedrijf, dat met het hoofdkantoor gevestigd is in Horst, onderscheidt zich in de markt door zich te focussen op het totaalpakket aan vervoer. Van taxi tot touringcar en van meerdaags evenement tot zakenreis.

Organisatorisch bestaat Munckhof uit de divisies Taxi, Tour en Travel. De taxidivisie richt zich op het regisseren, organiseren en uitvoeren van kleinschalig personenvervoer in geheel Nederland. Vanuit de regiecentrale in Horst wordt het vervoer geregisseerd voor vele zorginstellingen, overheden en andere organisaties. Daarnaast verzorgt Munckhof taxivervoer in de breedste zin van het woord vanuit vestigingen in Eindhoven, Horst, Heijen, Nijmegen, Arnhem, Ridderkerk en Zaandam.

De divisie Tour is gespecialiseerd in grootschalig groepsvervoer per touringcar. Naast het uitvoeren van dit vervoer vanuit locaties in Horst en Nijmegen is de tour divisie gespecialiseerd in het plannen en verzorgen van complexe vervoersprojecten. De organisatie en uitvoering van het totale vervoer tijdens de KLM Open 2015, het EK Atletiek 2016 en het treinvervangend vervoer van de Nederlandse Spoorwegen zijn hier voorbeelden van.

Naast de taxi en touringcar divisies heeft Munckhof het bedrijfsonderdeel Travel, dat zich bezighoudt met de verkoop van internationale zakenreizen en meerdaagse groepsreizen. Hiertoe behoren de zakenreisbureaus van Munckhof Business Travel (Venlo, Roermond, Veenendaal, Schiedam, Deventer, Helmond, Delfzijl, Amsterdam en Schiphol), zakenreisbureau Roberts & Partners (Amsterdam), schoolreisspecialist MGI Travel (Rotterdam) en groepsreisspecialist Munckhof Groups Desk (Horst).

Munckhof telt in totaal 1200 medewerkers. Kijk op www.munckhof.nl voor meer informatie.