Munckhof (Horst) opent taxivestiging in Tilburg

De vestiging zal starten met circa 80 voertuigen en 130 chauffeurs. Munckhof, met hoofdkantoor in Horst, bestaat uit een aantal bedrijven die gespecialiseerd zijn in personenvervoer en reizen.

Het personenvervoer in Midden-Brabant gaat vanaf 1 juni verder onder de naam Bravo. Munckhof is gecontracteerd voor de uitvoering van het vervoer in Tilburg. Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof: “We verzorgen in diverse regio’s in Nederland het personenvervoer. Denk aan het vervoer in de regio Zaandam, de Veluwe en regio Arnhem. Dat we dit nu uit mogen breiden met de regio Tilburg is een mooie aanvulling op ons werkpakket. We zullen in het gebied een zelfstandige vestiging opzetten zodat we optimaal invulling kunnen geven aan de vervoersbehoefte.”

Munckhof heeft de afgelopen maanden een forse groei doorgemaakt. Poortinga: “Waar we vorig jaar nog 900 medewerkers hadden, hebben we er inmiddels 1.300 in dienst. Dit aantal gaat de komende maanden nog verder doorgroeien richting 1.500. Ook in ons wagenpark hebben we een enorme groeispurt doorgemaakt, met name door investeringen in groengas voertuigen. Op dit moment hebben we, verspreid over onze vestigingen door het hele land, 800 eigen taxivoertuigen in gebruik en ook dit aantal groeit nog verder door. Daarnaast werken we samen met veel vervoerspartners waarmee we een aanvullend wagenpark van 700 voertuigen tot onze beschikking hebben.”