Munckhof heeft een nieuw partnership met Booking.com afgesloten. Het partnership houdt in dat Munckhof het totale aanbod van 1,7 miljoen accommodaties van Booking.com beschikbaar stelt aan haar zakelijke klanten.

De samenwerking met Booking.com wordt op diverse manieren ingevuld. Tom Roefs, algemeen directeur van Munckhof licht toe: “Niet alleen kunnen onze travel consultants gebruik maken van de uitgebreide database van Booking.com, ook worden de accommodaties via onze online booking tool boekbaar. Ten slotte kunnen klanten rechtstreeks in de tool van Booking.com boeken waarbij wij het proces bewaken en rapportages samenstellen.”

Een toevoeging in de samenwerking is de mogelijkheid voor reizigers om zelf accommodaties te boeken via een online booking tool. “Klanten die gebruik maken van onze booking tool krijgen toegang tot de volledige database van Booking.com. Door gebruik te maken van de tool is er daarnaast altijd controle op bijvoorbeeld het reisbeleid van de organisatie. Mocht er na de boeking iets wijzigen in de reis, dan kan de klant dit zelf wijzigen, maar hij kan ook terugvallen op de teams van Munckhof”, aldus Roefs.