Brightlands | Business developer Nadine: ‘Ik ga altijd voor geel!’

Dagsuccessen zijn belangrijk en worden veelvuldig gevierd, maar vooral als onderdeel van het bereiken van het hogere doel, een duurzame toekomst voor onze planeet en en onze regio. Tijdens de Tour de France delen 23 koplopers, sprintkanonnen, jong talent en berggeiten hun passie en ambitie voor Brightlands. Deel en like hen op Facebook. Degene met de meeste likes wint de door hem/haar gekozen favoriete (originele) tourtrui.

Naam:                    Nadine Reijnders
Functie:                 Business developer Brightlands Maastricht Health Campus en Scannexus
Rol Brightlands:   Ze is namens Brightlands onder andere actief bij het bedrijf Scannexus dat is gevestigd op de campus in Maastricht en is een verbindende factor tussen alle actoren die op de campus zijn of daar interesse in hebben.
Tourtrui:                 De Gele trui

Een keuze maken uit vier klassementstruien van de Tour is voor Nadine Reijnders niet lastig. “Ik ga voor geel!”, roept ze spontaan. Nadine blijkt bijzonder sportief en doet onder meer aan hardlopen, recreatief kickboksen en fitness.  Als ze sport is ze ambitieus, want: “Dan ga ik er vol tegen aan en neem ik ook geen genoegen met minder!” De goedlachse Nadine is business developer voor het innovatieve bedrijf Scannexus dat op de Brightlands Maastricht Health Campus ligt. Scannexus is een MRI platform dat onderzoekers faciliteert en begeleidt. Dit loopt van het opzetten van de onderzoeksvraag tot en met de data-analyse ofwel de hele keten. “We proberen hier, met behulp van krachtige magneten – zoals een 7T en 9.4T – gedetailleerdere en betere beelden te maken. Uiteindelijk is dat natuurlijk in het belang van patiënten. Dat onderzoek doen we onder meer met proefpersonen die zich daar vrijwillig voor opgeven. Diagnoses doen we hier nu niet, dat gebeurt aan de overkant bij Maastricht UMC+.” Zelf houdt Nadine zich niet zozeer met de techniek bezig, maar brengt ze vanuit een strategische visie als business developer de juiste mensen bij elkaar, om zo te kunnen groeien als bedrijf. En het netwerk van Brightlands leent zich daar natuurlijk uitstekend voor. “Ik zet onder meer projecten op, bezoek congressen en breng partijen samen om zo concrete samenwerkingen op te zetten. Ikzelf ben eigenlijk een uitstekend voorbeeld van die netwerkgedachte, want ik ben vanuit de Brightlands Maastricht Health Campus werkzaam bij het bedrijf Scannexus.”

Niemand verbetert de wereld in zijn eentje.

Daarom is Brightlands de innovatieplek voor multinationale ondernemers en startups, onderzoekers en studenten. Met passie voor duurzaamheid werken zij elke dag samen aan de materialen en energie van de toekomst, de transities in de gezondheidszorg, gezonde voeding en smart services.

De Brightlands-campussen bieden momenteel plaats aan ruim tweehonderd  bedrijven en instellingen met een internationale populatie van bijna twaalfduizend medewerkers en achtduizend studenten.

Lees meer op www.delimburger.nl/brightlands en www.brightlands.com/nl