Negen nieuwe vakantiebestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport

Corendon vliegt vanaf april 2018 rechtstreeks naar twaalf vakantiebestemmingen vanuit Maastricht. Om de vluchten uit te voeren stationeert het bedrijf een Boeing 737-800 uit de eigen vloot op de luchthaven in Maastricht. Corendon verwacht komende zomer in totaal 70.000 vakantiegangers vanuit Limburg naar Zuid-Europa te vliegen.

Sinds april van dit jaar vliegt de maatschappij weer vanaf Maastricht Aachen Airport op drie vakantiebestemmingen. De negen nieuwe bestemmingen zijn: Kreta, Antalya, Ibiza, Sicilië, Tunesië, Rhodos, Kos, Corfu, Zakynthos, de Algarve en Costa de la Luz.

Atilay Uslu, oprichter Corendon: “Op Schiphol zijn we één van de vele spelers, maar in Maastricht zijn we als grootste partij op de luchthaven met open armen ontvangen. We gaan piloten en cabinepersoneel aannemen in de regio en daarnaast gaan we snel aan de slag om er onderhoudsfaciliteiten en grondpersoneel te regelen. Nu stationeren we er één vliegtuig, maar als het goed loopt, hopen we snel door te groeien naar twee of drie vliegtuigen.”

Atilay Uslu