New Energy Systems (Schimmert) levert 2.500 zonnepanelen aan Janssen Ei (Ysselsteyn) – persbericht

Schermafbeelding 2016-01-07 om 16.17.24

Onlangs heeft New Energy Systems twee grote PV-projecten bij pluimveebedrijf Janssen Ei B.V. in Ysselsteyn (Limburg) officieel opgeleverd. Op de locatie aan de Peelweg zijn 1.196 zonnepanelen geplaatst en op de pluimveestallen aan de Ysselsteinseweg liggen maar liefst 1.232 zonnepanelen. Beide projecten zijn tot stand gekomen met SDE+-subsidies.

Over Janssen Ei
Janssen Ei heeft pluimveestallen op diverse locaties in de omgeving Ysselsteyn. Het bedrijf werd in 1965 in Ysselsteyn opgericht door vader Janssen en in 2008 overgenomen door zijn zoon en huidig eigenaar, Peter Janssen. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt: van 90.000 kooikippen in het jaar 2000 naar tegenwoordig een state-of-the-art bedrijf met 300.000 scharrelkippen verdeeld over meerdere stallen, die voorzien zijn van bijna 2.500 zonnepanelen.

Over New Energy Systems
New Energy Systems uit Schimmert heeft zich gespecialiseerd in systemen voor de opwekking van duurzame energie, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Het bedrijf adviseert, ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt deze duurzame energiesystemen voor particulieren, bedrijven, overheidsinstanties en agrariërs. Sinds haar oprichting in 2008 heeft New Energy Systems al enkele duizenden systemen door heel Nederland gerealiseerd. New Energy Systems staat voor kwaliteit, veiligheid en service, en verdiende daarmee als tweede solarteur in Nederland het keurmerk Zonnekeur-installateur.

 

www.newenergysystems.nl