Ondernemer Niels Klinkhamer (41) is per 1 juni jl. de nieuwe voorzitter van ’t Struyskommitee, het organiserend comité van ’t Preuvenemint. Klinkhamer neemt de voorzittershamer over van Richard Hamelers (Patron bij Chalet Bergrust in Maastricht).

’t Struyskommitee bestaat geheel uit vrijwilligers. De opbrengst van ’t Preuvenemint wordt elk jaar volledig uitgereikt aan meerdere goede doelen. In de afgelopen 36 jaar werd ruim € 4,5 miljoen aan goede doelen geschonken.

Klinkhamer werd in Hoorn geboren en is na zijn studie naar Maastricht verhuisd. Sinds 10 jaar is hij eigenaar van de Klinkhamer Group. Een bedrijf dat congressen en evenementen organiseert. Niels Klinkhamer heeft eerder diverse bestuursfuncties vervuld waaronder voorzitter van de Ronde Tafel 174, Stichting Servicefonds Ronde Tafel 174 (Duckrace Maastricht) en bestuurssecretaris van Stichting Stimuleringsfonds Overnachtingen Maastricht (SOM).

Dit jaar vindt de 37ste editie van het culinaire openlucht evenement plaats van 23 tot en met 26 augustus.

In WijLimburg Achtergrond van mei stond een groot interview met Niels Klinkhamer. Klik op onderstaande link om het artikel te lezen.

Interview Niels Klinkhamer WijLimburg Achtergrond