Nieuw 68.000 vierkante meter groot distributiecentrum langs A2 bij Echt

Het bedrijf DOKVAST gaat op Businesspark Midden-Limburg bij Sint Joost een nieuw distributiecentrum bouwen op een terrein van 11,6 hectare.  Het nieuwe distributiecentrum omvat een warehouse van ca. 68.000 m2, 1.800 m2 kantoorruimte en ruim 500 parkeerplaatsen. Diverse partijen hebben inmiddels interesse getoond in het DC.

‘We zijn verheugd om deze grootschalige kavel te hebben bemachtigd in het Businesspark Midden-Limburg. Het biedt ons de mogelijkheid om een omvangrijk Europees Distributie Centrum (EDC) te realiseren op deze euregionale logistieke hotspot. Door de directe ligging aan de A2, A73 en N276 biedt het terrein een goede ontsluiting én fraaie zichtlocaties’, aldus Jos Klanderman, Managing Director van DOKVAST. Op het Businesspark van ca. 40 hectare zijn onder meer bedrijven als Action en All4Car gevestigd. Ook Truck Service Simons zal zich gaan vestigen op het terrein, in het najaar wordt gestart met de nieuwbouw.

Bij de verhuur, het ontwerp en de realisatie van het DC wordt DOKVAST ondersteund door Raimond Weenink bedrijfsmakelaardij, Habeon Architecten en Heembouw.

DC Echt-Susteren 2