Nieuw Schnitzelparadies van ondernemer Wim Cox aan Kesselskade Maastricht (250 zitplaatsen)

Het populaire restaurant Schnitzelparadies gaat zich vestigen in Maastricht. De opening van Schnitzelparadies in Maastricht staat gepland voor eind 2017. Met vestigingen in Roermond, Venlo en Maastricht breidt Schnitzelparadies zich in hoog tempo uit.

Schnitzelparadies Maastricht komt op de Kesselskade 58, aan de Maas nabij de Sint Servaasbrug (http://coxenco.com/persbericht-nieuw-schnitzelparadies-komt-in-maastricht/). Er komen 200 tot 250 zitplaatsen. Een grootschalige verbouwing zal plaatsvinden om het pand geschikt te maken als horecalocatie en de typische Duits-Oostenrijkse sfeer van Schnitzelparadies te realiseren. In verband met deze werkzaamheden zal de verwachte opening van Schnitzelparadies Maastricht plaatsvinden aan het einde van 2017. Eerder was op deze locatie op de Kesselskade de sportwinkel Ritzen-Bour Sport gevestigd.

Schnitzelparadies Maastricht zal dezelfde menukaart gaan aanbieden als de andere vestigingen van Schnitzelparadies, met keuze uit meer dan 50 schnitzelvarianten en een uitgebreide lunch- en bierkaart. Kenmerkend voor Schnitzelparadies is het typische Duits-Oostenrijkse karakter, met medewerkers gekleed in lederhosen en dirndl, houten meubilair en rood-wit geblokte tafelkleedjes.

Na Schnitzelparadies Roermond (2011) en Venlo (2016) is Schnitzelparadies Maastricht de derde vestiging van het populaire schnitzelrestaurant die moederbedrijf Cox & Co opent (http://coxenco.com/persbericht-nieuw-schnitzelparadies-komt-in-maastricht/). “Na het succes in Roermond is de belangstelling gegroeid om elders vestigingen van Schnitzelparadies te openen. Wij zijn heel enthousiast dat er nu ook op deze mooie locatie in Maastricht een Schnitzelparadies komt. Maastrichtenaren en de vele toeristen die de stad bezoeken, krijgen nu een eigen Schnitzelparadies met veel gezelligheid en een betaalbare menukaart”, aldus Sanne Cox, manager bij Cox & Co.

Over Schnitzelparadies
Schnitzelparadies is onderdeel van de Roermondse horecaonderneming Cox & Co, die 10 horecagelegenheden exploiteert, onder andere in Roermond, Sittard-Geleen en Venlo. Cox & Co biedt retailondersteunende horeca, waarbij fastservice en gastgerichtheid centraal staan. Cox & Co staat op nummer 88 in de Misset Horeca Top 100 van 2017 (www.coxenco.com).