Nieuwe carwash in Echt, broodjeszaak Subway opent langs A2 en Bagels & Beans naar Venlo

De Horeca Groep Zuid Nederland heeft een vestiging van broodjeszaak Subway geopend langs de A2 in Echt. De zaak is gevestigd bij de nieuwe carwash die er gebouwd is en die tegelijkertijd zijn deuren opende. Celine van Glabbeeck (25) gaat de nieuwe Subway runnen. Van Glabbeeck was eerder afdelingshoofd bij La Place. “Na het faillissement werd ik benaderd door Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland, hij is de eigenaar van de nieuwe vestiging. Voor mij was het een geluk bij een ongeluk. Hij had mij gevonden via het UWV en zo is het balletje gaan rollen.

In Venlo opent in het najaar van 2016 een vestiging  van Bagels & Beans, de bekende koffie- en lunchketen,in de binnenstad van Venlo. De nieuwe zaak zal haar deuren openen aan de Maasstraat, gelegen op de Maasboulevard. De formule is nu actief op zoek naar een lokale ondernemer.

Om de formule te laten slagen is een lokale en passende ondernemer onmisbaar. Bagels & Beans wil dan ook graag in gesprek met kandidaat franchisenemers en doet een oproep naar enthousiaste en actieve ondernemers in Venlo.

De komst van Bagels & Beans naar Venlo is het resultaat van de goede samenwerking tussen het acquisitie team binnenstad van de gemeente Venlo en de vastgoedsector, in dit geval CBRE Global Investors en Hauzer & Partners.