Nadat de betaalde voetbalorganisatie uit Venlo vorige week bekend maakte dat Seacon Stadion – De Koel – een nieuwe naamgever krijgt, is vandaag de opvolger bekend gemaakt. Het stadion gaat vanaf zondag 1 april (thuiswedstrijd tegen FC Twente) Van der Valk Stadion – De Koel heten.

Han van der Eijk, directeur Van der Valk Hotel Venlo, is trots op deze stap: “Zowel VVV-Venlo als Van der Valk Hotel Venlo staan voor een grote verbouwing. Met onze naamverbinding aan het stadion willen wij allebei onze ambities onderstrepen. Gericht op de toekomst, maar met nadrukkelijk oog voor de historie. De benaming – De Koel – zal dan ook niet uit de naam verdwijnen. Sterker nog, wij zijn trots dat onze naam hiermee gekoppeld wordt.”

Na dertien jaar stadionnaamgeving geeft hoofdsponsor Seacon Logistics de ruimte aan Van der Valk Hotel Venlo om haar naam aan Stadion ‘De Koel’ te verbinden. Directeur Frank Hermans over deze geste: “De naamverbinding met ‘De Koel’ heeft ons de afgelopen dertien jaar, in combinatie met het hoofdsponsorschap, veel publiciteit gebracht. Wij doen graag een stapje terug om Van der Valk Hotel Venlo deze plek te bieden. Wij zullen nadrukkelijk wel als hoofdsponsor aan de club verbonden blijven. De verbinding tussen VVV-Venlo en Seacon Logistics is inmiddels namelijk een vanzelfsprekendheid die niet zomaar ten einde komt.”

Algemeen directeur Marco Bogers is erg verheugd met deze ontwikkeling: “Wij zijn erg blij dat Seacon Logistics bereid is de stadionnaamgeving beschikbaar te stellen aan Van der Valk Hotel Venlo. Dat zij als hoofdsponsor verbonden blijft aan de club is een bevestiging van de sterke band tussen Seacon Logistics en VVV-Venlo. Met deze naamgeving onderstreept Van der Valk Hotel Venlo haar trouwe steun aan onze club. Fantastisch dat deze trouwe partner dit doet nadat zij inmiddels al jaren de club steunen.”