Nieuwe ondernemersprijs in Westelijke Mijnstreek

De gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein presenteren op 22 januari 2018 een nieuwe ondernemersprijs: de Brilliant Business Awards. De drie beste ondernemers en bedrijven in de regio krijgen dan een award uitgereikt in de categorieën: Diamant, Robijn of Parel.

Een bedrijf of ondernemer nomineren kan tot 26 november via de website www.brilliantbusiness.nl.

In de Westelijke Mijnstreek timmeren honderden innovatieve bedrijven aan de weg die best eens in de schijnwerpers gezet mogen worden. Veel van die  bedrijven zijn bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen, vinden de initiatiefnemers en verantwoordelijk bestuurders burgemeester Christine van Basten-Boddin (Beek), wethouder Pieter Meekels (Sittard-Geleen) en wethouder Natascha Wingelaar (Stein). Daarnaast promoot de prijs de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Immers, succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in onze regio!

Categorieën
De genomineerde ondernemers en bedrijven kunnen in drie categorieën in de prijzen vallen.

De Diamant is voor de onderneming die in de Westelijke Mijnstreek succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of bedrijfsconcepten en daarmee een visitekaartje is voor de regio.
De Parel wordt uitgereikt aan de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening.
De Robijn is voor de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden.
De winnaars worden door een vakjury gekozen.

Op de website www.brilliantbusiness.nl staat alle informatie over de prijzen, het nominatieproces en het evenement. Uitreiking van de awards vindt plaats op maandagavond 22 januari in het Center Court van Brightlands Chemelot Campus. Kaarten voor het event zijn te koop via de website.