Het Venlose bedrijf Office Depot / Viking Direct wordt shirtsponsor van eredivisieclub VVV-Venlo. De naamsvermelding zal op de rug van de tenues te zien zijn.

Naast hoofdsponsor Seacon Logistics is nu Office Depot Europe als grote business partner aangetrokken. VVV-Venlo is blij met deze bijdrage en betrokkenheid van een groot bedrijf uit de regio.

Marco Bogers, algemeen directeur VVV-Venlo: “Met dit nieuwe partnership wordt een duidelijk signaal afgegeven, ook naar andere ondernemingen in de regio die VVV-Venlo wellicht zakelijk willen omarmen. Het mes snijdt aan twee kanten. Dankzij de substantiële bijdrage van deze nieuwe sponsor ontstaan er meer mogelijkheden op sportief gebied en kan VVV-Venlo nog meer aan de weg gaan timmeren in de eredivisie.”

Wesley Frey, marketing manager Europe van Viking Direct: “We dragen de voetbalclub een warm hart toe. We zijn weliswaar een Europees bedrijf, maar we hebben ons hoofdkantoor in Venlo en zijn al meer dan 20 jaar aanwezig in deze regio.” Rob Bijsterveld, HR directeur van Office Depot: “Office Depot is één van de grotere werkgevers in de regio Venlo met ongeveer 650 medewerkers. Als werkgever zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om onze naamsbekendheid te vergroten. Deze samenwerking biedt vele kansen, ook op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Het partnership met VVV-Venlo is een goede manier voor Office Depot om potentiële nieuwe collega’s te informeren over de mogelijkheden binnen ons mooie bedrijf en wellicht hun droombaan te ‘scoren’ en zich verder te ontwikkelen.”