Officiële opening UWV kantoor Roermond


Wethouder Gerard IJff van Roermond opent samen met Dhr Tof Thissen, directeur Werkbedrijf, Don Thijssen, Regiomanager Noord- en Midden Limburg en Dhr Gerard ter Haar, Manager SMZ Roermond het nieuwe UWV-pand gelegen op het Kazerneplein in Roermond.

Dienstverlening UWV blijft behouden in de regio
Dhr Don Thijssen, Regiomanager Noord- en Midden Limburg UWV WERKbedrijf is blij dat de dienstverlening aan werkzoekenden en mensen in de ziektewet in Midden Limburg behouden blijft en ze terecht kunnen bij het regiokantoor in Roermond. “We zijn letterlijk en figuurlijk blij dat we nu buren zijn van de Gemeente. De fysieke nabijheid maakt de samenwerking gemakkelijker en nog sterker”.

Samenwerking UWV en Gemeente
De betrokken Roermondse wethouders zijn verheugd met de nieuwe plek van UWV. Wethouder Schreurs van Gemeentelijke eigendommen “Het is fijn dat wij UWV behulpzaam konden zijn in haar zoektocht naar een passende kantoorruimte”. Wethouder IJff van Sociale Zaken vult aan: “Bovendien is het een zeer geschikte locatie omdat onze afdeling Sociale Zaken en UWV letterlijk bij elkaar in de buurt zitten. Dit komt de fysieke samenwerking van beiden diensten alleen maar ten goede. Wij kunnen de werkgevers optimaal bedienen met het opvullen van hun vacatures en werkzoekenden optimaal helpen naar een passende baan. Zodat een duurzame relatie tussen werkgever en werknemer tot stand komt!”

Adres UWV Roermond
De afdelingen UWV WERKbedrijf en Sociaal Medische zaken zijn gevestigd op het Kazerneplein 172-196 in Roermond. Voor werkzoekenden is er een vrij inloop spreekuur op dinsdag van 12.00 tot 16.30 uur. De overige momenten zijn alleen mogelijk op afspraak.