Ondernemers halen ruim € 40.000 op tijdens Duckrace Maastricht (persbericht)

De Tafelronde 174 Maastricht zal in 2016 maar liefst € 40.174,– doneren aan goede doelen en verenigingen. Het primaire goede doel KinderBehandelCentrum de Grummelkes zal een donatie ontvangen van € 12.500,-. Daarnaast kan Stichting de Gouwe in Maastricht een bedrag van € 7.500,- verwachten. De resterende gelden zullen aan de verenigingen en nog te benoemen doelen worden gedoneerd gedurende het jaar. Het is de opbrengst van de jaarlijkse Duckrace.

In drie jaar tijd is de Intratuin Duckrace Maasticht uitgegroeid tot een bruisend familie-evenement. Het is nu al niet meer weg te denken uit de jaarlijkse evenementenkalender van Maastricht. Circa tienduizend bezoekers van alle leeftijden vermaakten zich met de spannende duckraces op de Jeker. Z

Voor de tweede keer was er een spectaculaire businessrace waaraan een groot aantal bedrijven deelnam. De sponsoren mochten hun extra grote eenden naar hartenlust pimpen met creatieve outfits en attributen. Hiermee zorgden zij voor een kleurrijk én spannend schouwspel op de Jeker dat veel aandacht trok. De succesvolle businessrace zal ook in 2017 een vervolg krijgen, maar wellicht met een aangepast concept vanwege de enorme belangstelling.
De Intratuin Duckrace Maastricht steunt bij voorkeur lokale goede doelen, liefst een doel dat direct of indirect bijdraagt aan het welzijn van kinderen. Hierdoor weet iedereen aan welk concreet doel zijn donatie besteed wordt. Iets wat de deelnemers en sponsoren zeer waarderen.