Ondernemersevent Impulsz in Sittardse stadsschouwburg (persbericht)

Keynote spreker Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans weet als geen ander de transitieverbindingen te leggen in onze regio en daarbuiten én hoe de duurzaamheids-vitamines toe te passen.

Impulsz is een jaarlijks terugkerend evenement voor ondernemers met groeiambities, mensen met een gezonde interesse in ondernemend Limburg en liefhebbers van een avond kennis. Een actueel maatschappelijk thema, gebracht voor een breed publiek. Bij Impulsz draait het om innovatie, inspiratie, ondernemerschap, vernieuwing, duurzaam ondernemen en verbinden. Kortom: een cocktail aan ondernemersvitamines!
Spreker is prof. dr. ir. Jan Rotmans. Deze geboren en getogen Rotterdammer is van origine wiskundige en heeft meer dan 200 publicaties over klimaatverandering, duurzame ontwikkeling transitie- en systeeminnovatie op zijn naam staan. Na zijn promotie werkte hij bij het RIVM. In 1997 werd hij aan de Universiteit Maastricht de jongste professor van Nederland.

Hij richtte in 2004 de onderzoeksinstelling DRIFT (Dutch Research Institute For Transitions) op en in datzelfde jaar werd hij hoogleraar transitiekunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2007 was hij medeoprichter van Urgenda, een stichting die actief aan duurzame ontwikkeling werkt. Het initiatief ‘Nederland Kantelt’ zag eind 2014 het levenslicht en hiermee maakt Jan zichtbaar hoe groot en breed de vernieuwingsbeweging is.
Behalve kennis met u delen draagt IMPULSZ ook een aantal initiatieven een warm hart toe. Een gedeelte van de opbrengst van deze avond wordt toegekend aan twee gezamenlijke goede doelen; Stichting Leergeld en Stichting Het Vergeten Kind. Gedurende de avond worden de bedragen bekend gemaakt.

Impulsz is een initiatief van Lions Club Ambt Born en Lions Club Sittard-Geleen. Meer weten? Ga naar www.impulsz.nl en je leest alles over het evenement, het programma en de sprekers.

schermafbeelding-2016-10-31-om-11-59-41