Oplossing voor leegstand winkels, winkelruimte delen: Jouw Marktkraam opent derde vestiging (Echt)

In Echt start ondernemer Erich Maassen in een leegstaande winkelruimte met het concept Jouw Marktkraam. Particulieren of winkeliers kunnen in de winkel een of meerdere marktkramen huren waar nieuwe of gebruikte spullen worden verkocht. De verkoop gebeurt door Erich Maassen, de opbrengst is voor de eigenaar van de spullen.  De winkel gaat 4 februari open. Er zijn al vestigingen van Jouw Marktraam in Limburg in Maastricht en Landgraaf. Landelijk zijn er 30 winkels.

In Echt komt de winkel in een leegstaand winkelpand aan de Zuiderpoort in het centrum. Jouw Marktkraam Echt heeft de winkelruimte en het personeel en zorgt voor de verkoop van de spullen,. Door de verschillende huurperiodes (vanaf 1 week) is er vrijwel een constante roulatie van nieuwe kramen die gevuld zijn met tweedehands spullen, antiek, (kinder)kleding, zelfgemaakte artikelen, kunst, outlet of nieuwe produkten die aangeboden worden door webshops en winkeliers.

De opbrengst van de verkoop is volledig voor de huurder. Eigenaar Erich Maassen rekent alleen huur voor een marktkraam. Hier meer informatie over het concept.