OTTO Work Force uit Venray is de nieuwe sponsor van de Cruyff Foundation. De internationale arbeidsbemiddelaar gaat tevens zorg dragen voor de uitvoering van het vrijwilligersbeleid. Ook wordt het bedrijf de hoofdsponsor van de Cruyff Foundation 14K run, die op 25 april van dit jaar wordt gehouden in Amsterdam. Het officiële contract is gisteravond ondertekend in de Champions Lounge van de Amsterdam Arena.

De Cruyff Foundation, opgericht door Johan Cruijff, heeft als doel om de jeugd vooruit te brengen door beweging. OTTO Work Force-CEO Frank van Gool is blij met dit nieuwe sponsorschap en sluit zich graag aan bij die visie. “Wij zijn trots dat wij de komende jaren als sponsor mogen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Cruyff Foundation. Alle activiteiten van de Cruyff Foundation sluiten precies aan bij alles wat wij doen, daarom is het een goede match. Bovendien zijn wij trots dat wij ons mogen verbinden aan een Foundation die de naam draagt van zo’n iconische sporter. Johan Cruijff stijgt boven alles uit.”

OTTO Work Force is sinds de oprichting in 2000 gegroeid tot de grootste internationale arbeidsbemiddelaar van Europa. Tegenwoordig werken dagelijks 20.000 flexmedewerkers voor het bedrijf in heel Europa.