Parkhotel Valkenburg neemt Hotel Dieteren over

Per 1 juni neemt Parkhotel Valkenburg Hotel Dieteren over.  Met 21 goedverzorgde appartementen is Hotel Dieteren bij uitstek geschikt voor gasten die langer wensen te verblijven, zoals voor families met name in de weekenden en de vakantieperiodes of voor het zakelijke segment gedurende de midweeks. Het personeel gaat deels mee over.

De nieuwste telg, die verder gaat onder de naam Appartementen Valkenburg, past uitstekend bij de ambities van Parkhotel Valkenburg om aan een brede doelgroep overnachtingen te bieden in Valkenburg.
Suzanne Bohlander, General Manager Parkhotel Valkenburg: “De overname van Hotel Dieteren door de gebroeders Van de Mortel, is een mooie stap. Het zijn nette appartementen die per direct toegevoegde waarde aan ons hotel leveren. Beide hotels liggen vrijwel naast elkaar aan de Neerhem, op steenworpafstand van het centrum. Met deze appartementen spreken we nieuwe doelgroepen aan. Met de separate huiskamer met keukentje, balkon of terras zijn ze ideaal voor een langer verblijf, zowel voor families als zeker ook voor zakelijke gasten. Het hotel heeft een verwarmd buitenzwembad. Maar de gasten van Hotel Dieteren gaan uiteraard ook gewoon gebruik maken van de faciliteiten van Parkhotel Valkenburg, zoals de wellness, het binnenzwembad, de fitness en natuurlijk ons culinaire restaurant.”
Over Parkhotel Valkenburg
Parkhotel Valkenburg is ontworpen door Pierre Cuypers in 1890 en is als rijksmonument één van de oudste in gebruik zijnde hotels. Ruim 10 jaar is dit hotel in bezit van de gebroeders Van de Mortel: de 82 kamers werden gerenoveerd, daarnaast werd geïnvesteerd in moderne vergaderfaciliteiten en een culinair restaurant, allemaal conform Green Key. Ook Villa Valkenburg wordt geëxploiteerd door Parkhotel Valkenburg. Deze villa – in Neoclassicistische bouwstijl uit 1882 – werd door de gebroeders in 2012 volledig verbouwd tot een kleinschalig luxe hotel met een naastgelegen koetshuis, inclusief wellness.