Pascal Vandermeulen nieuwe directievoorzitter Rabobank Westelijke Mijnstreek

Pascal Vandermeulen wordt, met ingang van 1 juli 2017, de nieuwe directievoorzitter van Rabobank Westelijke Mijnstreek. Hiermee volgt hij Harry Lempens op, die per 15 juni zijn loopbaan als directievoorzitter bij Rabobank Roermond-Echt voortzet.

Na een periode van 10 jaar verlaat Pascal Vandermeulen Rabobank Parkstad. Directie en medewerkers vinden het jammer dat hij gaat, maar feliciteren hem met deze nieuwe stap. Rabobank Westelijke Mijnstreek is verheugd Pascal Vandermeulen als nieuwe directievoorzitter te verwelkomen.

Wiel Magermans, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “We zijn blij dat wij de functie van directievoorzitter met Pascal Vandermeulen invullen. Pascal is een ervaren bestuurder met de nodige flair, die weet te inspireren. Samen met hem bouwen we vol energie verder aan onze ambitieuze plannen voor de Westelijke Mijnstreek.”

Pascal Vandermeulen is 48 jaar oud, getrouwd en woont met zijn vrouw en 3 kinderen in Merkelbeek. Hij  heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde gewerkt bij verzekeraar VVAA en SNS Bank Limburg, voordat hij in 2007 in dienst is getreden bij de Rabobank.

Pascal Vandermeulen heeft in ieder geval zin in zijn nieuwe functie: “Ik laat in Parkstad Limburg een klantgerichte organisatie in een dynamisch werkgebied achter. Ik heb er met veel plezier gewerkt. Maar ik zie mooie kansen in de Westelijke Mijnstreek. Samen met alle collega’s ga ik aan de slag om vanuit onze lokale betrokkenheid de regio te versterken.”

De directie van Rabobank Westelijke Mijnstreek bestaat vanaf 1 juli naast Pascal Vandermeulen  (directievoorzitter) uit Raymond Neilen (directeur Particulieren en Private Banking) en Roel Rutten (waarnemend directeur Bedrijven).