Paul de Meulemeester operationeel directeur I-FourC (Reuver)

Paul de Meulemeester (53) maakt sinds 1 december deel uit van het directieteam van I-FourC in Reuver. De in Venlo geboren De Meulemeester was sinds 1999 werkzaam bij Stepco in Ittervoort, waarvan de laatste jaren als directeur.

Bij I-FourC dat gespecialiseerd is in digitalisering, externe archivering en de ontwikkeling van ICT-oplossingen, werken 30 mensen. De Meulemeester gaat zich bij I-FourC bezighouden met de dagelijkse bedrijfsvoering. Samen met algemeen directeur Joan Westendorff vormt hij de directie van het bedrijf.

Westendorff: “De combinatie van de ervaring die Paul als directeur bij Stepco heeft opgedaan en zijn technische achtergrond, geven mij veel vertrouwen in onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat I-FourC zich samen met Paul nog verder kan professionaliseren en manifesteren in de wereld van digitalisering, digitaal werken en software.”

Paul de Meulemeester “Ik zie veel kansen en mogelijkheden voor I-FourC om een nóg stevigere positie in de markt te realiseren. Het team van I-FourC is gedreven en enthousiast en daar maak ik graag deel van uit. Ik zie deze uitdaging met veel plezier tegemoet.”

Paul de Meulemeester (foto: I-FourC)