Paul van der Kraan aangesteld als crisismanager bij Fortuna Sittard

Schermafbeelding 2016-02-22 om 16.37.09Bron: LinkedIn

Uit de brief:

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. Fortuna Sittard staat voor een grote uitdaging. Op korte termijn is een financiële injectie noodzakelijk om het voortbestaan van de club te waarborgen. Dat is doel nummer één!

Om dit doel mede te helpen realiseren hebben directie en bestuur van Fortuna Sittard de expertise van Paul van der Kraan ingeschakeld. Paul heeft veel ervaring bij diverse betaald voetbalorganisaties en met name ook op het gebied van (financiële) reorganisaties bij noodlijdende profclubs. 

Fortuna Sittard hoopt vooral ook dat ondernemers de club van de ondergang willen redden:

Mogelijk is uw vertrouwen in de club de afgelopen jaren geschonden. Het is een gegeven dat er op dit moment geen actieve businessclub is. Daar willen wij zo snel mogelijk verandering in brengen, zodat Fortuna Sittard en haar sponsoren weer positief in de spotlights komen te staan. 

Van der Kraan heeft veel ervaring bij BVO’s. Na zijn gedwongen vertrek bij Vitesse kreeg hij een afkoopsom mee om een rechtszaak te voorkomen. Volgens Voetbal International zou het daarbij gaan om een bedrag van circa 800.000 euro.

Schermafbeelding 2016-02-22 om 16.37.29