Paul van Vuuren nieuwe algemeen directeur VDL Nedcar

Nadat de ondernemingsraad van VDL Nedcar een positief advies heeft uitgebracht, gaat Paul van Vuuren (59) Carel Bouckaert opvolgen. Bouckaert gaat zich op eigen verzoek en in goed onderling overleg binnen het directieteam van VDL Nedcar toeleggen op de optimalisatie van de productieprocessen. Onder leiding van Bouckaert is het aantal medewerkers bij VDL Nedcar het afgelopen jaar gegroeid met ruim 2.000 naar ongeveer 6.500 medewerkers.

Brabander Paul van Vuuren, woont in Limburg en is lange tijd in directiefuncties werkzaam geweest in de financiële sector. De afgelopen tien jaar is hij vanuit de regionale organisatie van ING Bank de vaste contactpersoon geweest van VDL Groep.

“De kracht van Paul ligt op het vlak van organisatie en strategie. Hij is in staat een goede balans te vinden tussen de belangen van diverse stakeholders”, laat president-directeur van VDL Groep, Willem van der Leegte, weten. “Paul is de bruggenbouwer en motivator die we nodig hebben om VDL Nedcar, samen met de collega’s in Born, naar de volgende fase te brengen.”

Paul van Vuuren: “Met alles wat ik in mij heb, wil ik VDL Nedcar naar én door de volgende fase loodsen. Dat appelleert aan mijn passie, mijn drive. Ik ga met veel plezier met de collega’s samenwerken aan een verdere gezonde toekomst. Na de fase van groei is het zaak om vanuit de kracht, de toewijding van onze medewerkers te komen tot normalisatie. Daar gaan we in 2018 hard aan werken. Een geweldige klus ligt voor.”

Foto’s: VDL Groep