PGB's: Heerlijk Hulp uit Simpelveld breidt uit en groeit met dubbele cijfers

In 2015 heeft Heerlijk Hulp voor het 4de jaar op rij een groei laten zien. In vergelijking met 2014 is de omzet met 55% gegroeid en het aantal werknemers met 44%. Momenteel heeft Heerlijk Hulp 26 werknemers.

De groei is volgens directeur Janssen voornamelijk te danken aan de groei in huishoudelijke hulp, persoonlijke begeleiding en de start van schilderhulp, na een pilot in 2015. De verwachting is dat deze groei ook in 2016 zal doorzetten en het personeelsbestand zal uitbreiden naar plusminus 35 werknemers.

Vanaf februari j.l. heeft Heerlijk Hulp een vestiging geopend in regio Utrecht en later dit jaar zal er een proef gedraaid worden in Belgische Limburg. Directeur Pelzer verwacht de komende jaren op meerdere nieuwe  (franchise) locaties in Nederland en buitenland.

Over Heerlijk Hulp

Heerlijk Hulp is in 2010 officieel gestart in Simpelveld (Zuid- Limburg). Momenteel richt Heerlijk Hulp zich op zowel particuliere-, zakelijke klanten als klanten met een PGB (Persoons Geboden Budget) en is actief in de regio’s Zuid- en Midden-Limburg en Utrecht.

Doelstelling van Heerlijk Hulp is het leven makkelijker te maken voor de klant, door werkzaamheden in- en rond het huis of pand, uit handen te nemen.