Welk bedrijf is het vitaalste bedrijf van Limburg? Pieter van den Hoogenband gaat op zoek naar het bedrijf dat het meest investeert in het vitaal houden van zijn medewerkers. De Olympisch zwemkampioen maakt in oktober bekend welk bedrijf zich Het Vitaalste Bedrijf van Limburg mag noemen. Werkgevers en werknemers kunnen hun bedrijf tot en met 31 augustus inschrijven op www.vitaalstebedrijf.nl. Van den Hoogenband gaat, namens zorgverzekeraar ONVZ en MKB-Nederland, voor het zesde achtereenvolgende jaar in elke provincie op zoek naar Het Vitaalste Bedrijf.

De Limburgse winnaar neemt het aan het einde van het jaar op tegen de andere provinciale winnaars. De jury maakt samen met presentator Arie Boomsma maandag 19 november in het DeLaMar Theater bekend welke provinciale winnaar zich ‘Het Vitaalste Bedrijf van Nederland 2018’ mag noemen. De jury van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland bestaat, naast Pieter van den Hoogenband, onder anderen uit hoogleraar Klinische Neuropsychologie Erik Scherder en directeur MKB-Nederland Leendert-Jan Visser.

“In een tijd waarin stress en burn-outs steeds vaker voorkomen, is het voor werkgevers nog belangrijker om samen met medewerkers te investeren in vitaliteit en gezondheid. Iedere topprestatie is namelijk een teamprestatie”, licht jurylid Van den Hoogenband toe. “Energieke medewerkers hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Met de verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf van Nederland willen we bedrijven die vooroplopen in het vitaal houden van hun medewerkers belonen en andere ondernemers inspireren.”

Vorig jaar mocht Enexis uit Maastricht zich het Vitaalste Bedrijf van Limburg noemen.