Plan Keukens Gulpen viert jubileum met eigen keukenmagazine

Plan Keukens in Gulpen bestaat dit voorjaar 40 jaar en bekroont dit met het uitgeven van een eigen magazine. Samen met het regionale dagblad bij meer dan 100.000 huishoudens bezorgd. Huub Herberichs, directeur van Plan Keukens, koos bewust voor deze actie.

“We willen steeds voorop lopen. In kwaliteit, garantie, service en klantenbinding. Zochten wij bij ons vorig kroonjaar aandacht via LED-boarding bij eredivisionist Roda JC, nu spreekt Zuid-Limburg over ons jubileummagazine.”

Herberichs en zijn team zien het magazine als een lokkertje voor de showroom in Gulpen. “We willen niet de grootste en de goedkoopste zijn, maar wel beter dan de beste. En dat al 40 jaar lang. Daarin ligt onze onderscheidende kracht. Klant is meer dan ooit koning, zorg dat je hem ook zo tegemoet treedt. Onze 10 jaar volledige garantie op keukens en 5 jaar volledige garantie op inbouwapparatuur zijn vanaf de beginjaren onze sterke troeven. Een voorbeeld dat steeds meer navolging krijgt. Willen we voorop blijven lopen, dan moeten wij nog meer gaan bieden. Zoals geen aanbetaling, optimale bereikbaarheid ook buiten openingstijden en vooral snelle service. Uitdagingen waar we op weg naar goud, ons 50-jarig bestaan, volledig voor gaan.”