Poort van Limburg in Weert wordt via openbare aanbesteding verkocht

2016.019 - Poort van Limburg

Foto: Henk Heijnen Imaging

Het complex Poort van Limburg wordt via een openbare aanbesteding in de markt gezet. Het gebouw bestaat uit een kantorencomplex, een zalencentrum, drie commerciële ruimten en een parkeergarage.

Vanaf heden kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Op 29 februari sluit om 12.00 uur de procedure. Er worden twee kijkdagen georganiseerd, op vrijdag 12 februari van 15.00 tot 17.00 uur en op donderdag 18 februari van 10.00 tot 12.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.vastgoedweert.nl.

Geïnteresseerden kunnen een bod uitbrengen op het gehele complex en op delen ervan. De afweging vindt plaats op basis van prijs.

De gemeente Weert wil met deze procedure een transparant proces ingaan en iedereen die dat wil de kans geven een bod te doen. Na de inschrijftermijn, buigt het college van B&W zich over de ingekomen biedingen.

Parallel aan dit proces zijn er ook nog andere ideeën over invulling van de Poort van Limburg. Zo is het complex ook in beeld als Archeologisch depot voor de Provincie Limburg. Wethouder Frans van Eersel: “We laten bewust meerdere trajecten samen lopen. Het is belangrijk dat we snel een goede invulling krijgen voor het complex. Mochten zaken zich kruisen, dan beslist B&W samen met de raad over de uitkomst.”

Meer informatie

www.vastgoedweert.nl