Poulissen wint voor de 4e keer de titel ‘Hifi Winkel van het jaar’ (persbericht)

Schermafbeelding 2016-01-19 om 14.55.02

(Fotografie Marcel Helder)

Poulissen wint voor de 4e keer de titel ‘Hifi Winkel van het jaar’

Zoals ieder jaar heeft het audio video tijdschrift HVT (Hifi Video Test), het grootste hifi magazine van Nederland, de verkiezing ‘Hifi Winkel van het jaar’ gehouden. Deze verkiezing ziet op de beoordeling van hifi winkels in Nederland. De waardering wordt samengesteld door een onafhankelijke jury, de lezers van HVT en de stemmen die consumenten zowel provinciaal als landelijk voor iedere deelnemende hifi winkel hebben uitgebracht. Dit jaar was Poulissen Audio Video Center genomineerd en heeft zij wederom de eer gehad deze prijs in ontvangst te mogen nemen. De reden voor deze winst is volgens het juryrapport gelegen in ‘de hoogste stemmersaantallen uit de markt en de eveneens buitengewoon hoge waardering door de klanten’.

Het is natuurlijk fantastisch dat Poulissen de prijs voor de beste hifi winkel van Nederland in ontvangst heeft mogen nemen. Dit is een enorm compliment en een directe uiting van vertrouwen van zowel de onafhankelijke jury alsook alle klanten en bezoekers. Een bevestiging die Poulissen bijzonder van waarde vindt, omdat dit mede bijdraagt aan een door het bedrijf te volgen koers op bijvoorbeeld gebieden als klantbenadering, voorlichting, servicegerichtheid en de samenstelling van het assortiment.

Namens het voltallige team van Poulissen Audio Video Center wordt dan ook iedereen die een stem heeft uitgebracht van harte bedankt voor deze enorme blijk van waardering!