ProfCore bedient Brabantse klanten én medewerkers vanuit nieuwe vestiging Eindhoven

Op 15 juni is de vestiging aan de Hurksestraat op feestelijke wijze geopend. Nederlands Kampioen Halve Triathlon Martijn Dekker nam als spreker de genodigden mee in zijn ervaringen als topsporter en het belang van passie, commitment en plezier bij het bereiken van topprestaties.

ProfCore ontwikkelt zich in vlot tempo. Eindhoven is de vijfde vestiging van de projectorganisatie en de vierde in eigen land. Door de uitbreiding naar Brabant kan de gehele Euregio nog beter bediend worden.

Aan het roer van de nieuwe vestiging staat Bart Kok, sinds 1 januari jl. aangesteld als Algemeen Manager ProfCore Zuid-Oost Brabant. Bart richt zich met name op het opbouwen van nieuwe relaties: “Wanneer je kijkt naar de bekendheid in de regio is er nog winst te behalen. Zowel medewerkers als bedrijven benaderen we om kennis te maken en een potentiële samenwerking te bespreken. We doen dit door middel van persoonlijke benadering, het organiseren van ontbijtsessies en het bezoeken van netwerkbijeenkomsten. Binnen de Triple Helix bouwen we aan een netwerk met overheid en onderwijsinstellingen. Samenwerking is “key” en vergroot de toegevoegde waarde van alle partijen.”

Tilly Braun, Bart Vringer (Algemeen Directeur ProfCore Group) en Giel Braun (DGA ProfCore Holding)

Bart Kok, Algemeen Manager ProfCore Zuid-Oost Brabant

Over ProfCore
ProfCore is een projectorganisatie die bedrijven ontzorgt binnen de productie & logistiek middels de inzet van vakmensen. Op basis van een gezamenlijk plan kan ProfCore hele productieprocessen overnemen, turn-key projecten uitvoeren en teams van medewerkers inzetten. ProfCore beschikt over een eigen cao en neemt alleen de bèste kandidaten aan, die in het bezit zijn van ‘t juiste DNA. Medewerkers van ProfCore worden dusdanig opgeleid, dat ze klaar staan om optimale prestaties te leveren. Op dit moment heeft ProfCore ruim 550 vakmensen in dienst in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen, Duitsland.