PrePress Kelpen beste PrePress- en Premedia-bedrijf 2016 van Nederland

Yes!!!!!! Zojuist hebben we bericht gehad dat we zijn uitgeroepen tot het beste PrePress- en Premedia-bedrijf 2016 van Nederland.

We zijn enorm trots op deze erkenning en natuurlijk op ons team van medewerkers.

Persbericht van PrePress Kelpen:

PrePress Kelpen uitgeroepen tot Beste Prepress en Premedia bedrijf 2016 van Nederland

PrePress Kelpen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Prepress en Premedia activiteitenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering.
De Nationale Business Succes Award is een van de belangrijkste ondernemersprijzen van Nederland en is een initiatief van Het Nationale Business Succes Award Instituut. Opgericht in 2011 stelt het instituut zich onder meer ten doel om succesfactoren van bedrijven en professionals te versterken.

PrePress Kelpen wordt algemeen als een van de beste bedrijven binnen haar branche beschouwd en weet har grote vakkennis en haar innovatie aanpak uitsteken met elkaar te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.

Het Nationale Business Succes Award Instituut onderzoekt de commerciële branches van Nederland en beoordeelt op grond daarvan de ontwikkelingen en vooruitzichten van branches, inclusief voorbeelden van de beste en meest toonaangevende bedrijven in elke branche.
Deze brancheonderzoeken zijn gebaseerd op uitvoerige en doortastende bestudering en alle aspecten die daarbij van belang zijn.
Uitsluitend topbedrijven worden met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie. Zij dienen een succesvisie te hebben, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt. Deze topbedrijven dienen hun succes te danken aan een opvallende (bewuste of onbewuste) focus op de drie succesfactoren van het 3C-business model. (Competition, Customer, Corporation).

Elke branche wordt expliciet onderzocht, waarbij de rendementen per branche en alle relevante zaken duidelijk naar voren komen,  wordt per branche nadrukkelijk gekeken welke de beste bedrijven zijn.
Hiervoor komen 10 bedrijven in aanmerking die op basis van uitgebreide criteria tot de top van Nederland behoren. Bij elke branche wordt toegewerkt naar een top-5 van de meest succesvolle bedrijven van Nederland. Uit deze 5 ondernemingen kom dan de uiteindelijke winnaar. In de branche PrePress en Premedia is dit PrePress Kelpen geworden.

 

 

 

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.14.06

Schermafbeelding 2016-08-29 om 16.17.44