Private Lease voor medewerkers zorginstelling Sevagram (persbericht)

Inmiddels hebben 35 medewerkers gebruik gemaakt van de leaseconstructie.

Hieronder het persbericht:

Sevagram had al een aantal leaseauto’s in gebruik, waaronder het merk Peugeot. Een medewerker stelde destijds de vraag of het voor medewerkers ook mogelijk is om een auto te leasen via Sevagram… Dat kon nog niet, maar was zeker het onderzoeken waard.
Met Zuidlease is dat idee besproken en ondanks dat Private Lease nog niet door Zuidlease werd aangeboden werden zij direct enthousiast en stonden zij ervoor open om met Sevagram op zoek te gaan naar een ideale constructie. Ook Welling Peugeot werd erbij betrokken en zij werden direct enthousiast en dachten met Sevagram mee.

Uiteindelijk is gekozen voor een constructie waarbij de medewerker rechtstreeks een auto kan leasen bij de leasemaatschappij. De medewerker kan dan gebruikmaken van de prijsafspraken die Sevagram met de leasemaatschappij/dealer gemaakt heeft. Een bijkomend voordeel is de vergoeding voor de reclame op de leaseauto’s: voor Sevagram mooie reclame in de wijk en voor de medewerker een tegemoetkoming in de maandelijkse leaselasten.
Sevagram heeft gekozen voor Zuidlease, omdat het een betrouwbare regionale partner is.  Het is een organisatie die openstaat voor vernieuwing en flexibel is. Er zijn vaste aanspreekpunten, waardoor de lijnen kort zijn en vragen snel opgepakt worden.

Ook met Welling Peugeot heeft Sevagram goede ervaringen. Een betrouwbare, flexibele en klantgerichte dealer. Van elke aflevering weten zij weer een bijzonder moment te maken voor de klant! Maar zeker ook de aftersales, die door Sevagram erg gewaardeerd wordt.  Een betrouwbare, flexibele en klantgerichte dealer. Voorwaarden om deze projecten succesvol te laten verlopen zijn gelijkwaardigheid van de deelnemers, creativiteit, openheid en vertrouwen. En dat is zeker het geval!