Proeflokaal Goesting en Jacobs Dakbedekkingen winnen Venrayse ondernemersprijzen

“Het vakmanschap van Gijs (Proeflokaal Goesting) zie je terug op alle plekken in het bedrijf”, oordeelde de jury. “Hij kent zijn zwakke punten en vergroot zijn sterke punten maximaal uit. Hij heeft oog voor kwaliteit, sfeer en voert het gastheerschap uit in optima forma. Hij is bereid om te delen en laat lokale middenstanders zoveel mogelijk delen in dit succes. Gijs Schapendonk is een relatieman met een enorme gunfactor. Hij heeft met Proeflokaal Goesting een unieke beleving gecreĆ«erd. Daarnaast is hij een ambassadeur van het bourgondische leven niet alleen voor Goesting maar ook voor Venray.”

De meeste stemmen van de avond voor de Rabobank Publieksprijs gingen Jacobs Dakbedekkingen. Zij maakten de meeste indruk op het publiek met hun presentatie. Jacobs heeft zich gespecialiseerd in het renoveren, repareren en onderhouden van daken. Door de lange historie is er veel vakkennis in huis.

Voor het eerst dit jaar mocht het publiek digitaal stemmen voor de Publieksprijs. In plaats van het aankruisen van de favoriet op de achterzijde van het entreebewijs, hadden alle bezoekers een unieke code waarmee ze eenmalig hun stem uit mochten brengen.

Overige genomineerden voor de Venrayse ondernemersprijs waren dit jaar waren Tuin en Terras Ysselsteyn, Top Support Dakwerken, De Beejekurf, Jacobs Dakbedekkingen, DesignXpress en Roojboek.