Rabobank Interservice Golftoernooi vrijdag 3 juni 2016

Na acht succesvolle edities staat in juni alweer het 9e Interservice golftoernooi gepland. Ook dit jaar zal het Rabobank Interservice Golftoernooi worden georganiseerd op de baan van Golf & Countryclub Hoenshuis te Voerendaal. Deelname staat open voor leden van serviceclubs en hun partners. Daarnaast kunnen sponsoren/gasten meespelen, die zich aansluiten bij een van de regionale goede doelen die vooraf door de clubs zijn benoemd. Beginnende golfers kunnen bij voldoende aanmeldingen meedoen aan een golfclinic. Na de wedstrijd worden in een gezellige sfeer de prijzen uitgereikt.
Als deelnemer levert u een grote bijdrage aan de opbrengst. Verder zorgen sponsoren voor een belangrijke aanvulling van de gelden die aan goede doelen kunnen worden besteed. Hoenshuis Golf B.V. stelt de golfbaan wederom gratis ter beschikking en Rabobank Parkstad Limburg is opnieuw hoofdsponsor van dit toermooi.
Wij nodigen u graag uit om onze nieuwe website te bezoeken en om u met uw serviceclub in te schrijven voor deze bijzondere golfdag: www.interservicelimburg.nl