Rabobank opent Pop-up store in het centrum van Heerlen, 'Slimmer omgaan met geld'

Van dinsdag 19 juli tot en met zaterdag 23 juli opent Rabobank Parkstad Limburg voor het eerst de deuren van een eigen Pop-up store in het Corio Center in Heerlen. Het voormalige pand van Trendwatcher is ingericht tot een tijdelijke bankwinkel. In deze Pop-up store kan men terecht met alle vragen die te maken hebben met het thema ‘Slimmer omgaan met je geld’.

Eerder stoppen met werken, een tweede huisje ergens in de Provence, een nieuwe auto kopen, je kinderen helpen bij de aankoop van een huis….. dromen kunnen uitkomen. Maar daar is geld voor nodig. Sparen is een goede keuze maar er zijn ook andere mogelijkheden. In de Pop-up Store zijn adviseurs van Rabobank Parkstad Limburg aanwezig om die mogelijkheden met bezoekers te bespreken. Daarnaast zijn er iedere middag presentaties over sparen en beleggen.

Laagdrempelig
Met de pop-up store wil Rabobank Parkstad Limburg op een laagdrempelige manier haar kennis overdragen. René Zaad, manager Private Banking van Rabobank Parkstad Limburg: “Door een tijdelijke bankwinkel te openen, willen we extra aandacht vragen voor het thema ‘Slimmer omgaan met geld’. Met de Pop-up store gaan we op een eigentijdse manier naar klanten toe. Daarnaast vinden we het leuk om op die manier extra kleur te geven aan het winkelgebied in Heerlen.”
Openingstijden
De Pop-up store is te vinden in het Corio Center 19 in Heerlen (naast Holland & Barrett, voorheen De Tuinen) en heeft de volgende openingstijden:

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur, donderdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.