Ranpak in Heerlen zoekt een Manager Logistics

Met circa 250 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor de productie en verkoop van milieubesparende verpakkingsoplossingen in heel Europa, Azie en Australië.

Welk product ook beschermd dient te worden: ons 1, 2 of 3 laags kraftpapier kan elke uitdaging aan als het gaat om milieuvriendelijk verpakken. Niet alleen met ons papier maar ook door onze verpakkingsmachines heeft Ranpak BV internationaal naam gemaakt als innovatieve trendsetter. Op dit ogenblik zijn wij zelfs één van ’s werelds snelst groeiende producenten in de verpakkingsindustrie (www.ranpakeurope.com).

Ter versterking van ons Logistieke team zijn wij op zoek naar een fulltime:

MANAGER LOGISTICS M/V 

Functie 
Als Logistiek Manager ben je verantwoordelijk voor het totale logistieke proces waarbij je leiding geeft aan een team van ongeveer 10/12 medewerkers. Jij zorgt er voor dat het gehele proces van inkomende en uitgaande goederen vlekkeloos verloopt. Je bent thuis in supply chain management, waarbij efficiency, betrouwbare levertijden, klanttevredenheid, voorraadoptimalisatie, kostenreductie en samenwerking met internal sales speerpunten voor jou zijn. Tevens ben je bezig met het bewaken, analyseren en optimaliseren van de processen die zorgdragen voor een tevreden klant. Met jouw kennis weet je knelpunten te identificeren en structurele verbeteringen binnen het logistieke proces te realiseren. Je hebt een hands on mentaliteit en bent een teamspeler. Aansturen, motiveren en beoordelen van medewerkers is een belangrijk aspect van het werk.

Het profiel 
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting Logistiek. Daarnaast heb je een aantal jaren (recente) werkervaring als logistiek manager, bij voorkeur binnen industrie, en ben je gewend om een team aan te sturen. Je hebt uitstekende “people management” vaardigheden, en weet op een natuurlijke wijze het team te motiveren. Je bent communicatief sterk, zelfstandig, verantwoordelijk, klantgericht, integer, flexibel en uitermate goed in staat om het beste uit de mens te halen. Tevens ben je in staat om structuur aan te brengen, weet je zaken op de juiste manier te organiseren en weet je overzicht te behouden. Je werkt aan verbetervoorstellen en kan deze projectmatig implementeren. Je rapporteert direct aan de Director Operations.

Aanbod 
Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaardeneen bonusregeling uitstekende doorgroeimogelijkheden
een internationale dynamische werkomgeving die bewezen heeft succesvol te zijn en dat ook wil continueren

Als je interesse hebt om over deze interessante vacature in gesprek te gaan ontvang ik graag je CV via: info@lensws.nl