RECORD WIJLIMBURG: Bijna hebben we onze 17.500-ste abonnee op de nieuwsbrief (site: 1 miljoen)

De nieuwsbrief wordt op werkdagen minimaal een keer per dag verstuurd. Veelal rond 7 uur ’s ochtends. Daarin de meest opvallende verhalen die via een link direct verbonden zijn aan het artikel op onze website. Bij groot nieuws sturen we nog een tweede nieuwsbrief, veelal ’s middags. De nieuwsbrief is gratis. Aanmelden met louter uw mailadres kan rechtsboven op de site (zie hieronder, als u op het plaatje klikt komt u op de site).

Schermafbeelding 2016-01-17 om 10.38.05

U kunt zich afmelden wanneer u wilt (via de nieuwsbrief).

Website

De website van WijLimburg groeit ook vanaf de eerste dag in september 2009. Hieronder enkele getallen:

2010 (eerste heel jaar) 1,7 miljoen pagina’s gelezen door 231.000 gebruikers

2014 (hele jaar) 5,0 miljoen  pagina’s gelezen door 900.000 gebruikers

2015 (hele jaar) 5,2 miljoen pagina’s gelezen door 974.000 gebruikers

Heeft u bedrijfsnieuws?
WijLimburg.nl is een journalistiek bedrijf. Centraal staat bedrijfsnieuws van ondernemingen in Limburg. Van zzp’er tot familiemultinational Vebego in Voerendaal. Heeft u bijvoorbeeld een bijzondere nieuwe order afgesloten of gaat u investeren? Mail ons deze informatie via redactie@wijlimburg.nl. Wij kijken dan of we er een artikel van kunnen maken. Wees daarbij zo compleet mogelijk: Welke order (artikelen, dienst), aan wie gaat u leveren? (bedrijfsnaam, plaats), orderbedrag (mag bij benadering), uw eigen bedrijfsnaam en plaats, wie is eigenaar van uw bedrijf en eventueel andere zaken zoals uw omzet, winstgevendheid en dergelijke. Kijk hier voor meer informatie:

Adverteren

Vanaf de eerste dag hebben we de mogelijkheid om via onze uw commerciële boodschappen kwijt te kunnen via de site en de nieuwsbrief. Dat kan via een rode regel in de nieuwsbrief tot en met banners en grotere uitingen zoals de Spotlight op de homepage. Daarover meer weten? Kijk hier of bel/mail met Peter Eberson, de commercieel directeur: pmj.eberson@gmail.com of bel hem op 06 559 32 918.