Redactie Roermond Dichtbij stopt: Hojje en tot ziens!

De redactie van Dichtbij Roermond bedankt zo zijn trouwe schare fans die het platform mede hebben gemaakt.

De eigenaar van de lokale online-formule meldt dat de sites al jaren verlies lijden in Nederland. Om die reden is besloten in te grijpen.

Onderstaand het bericht van dfe redactie van Dichtbij Roermond:

Helaas, na 4,5 jaar komt volgende maand een einde aan Roermond Dichtbij. Althans, Roermond Dichtbij zoals het nu bestaat houdt binnenkort op. Na 5,5 jaar heeft Holland Media Combinatie, het onderdeel van Telegraaf Media Groep waar Dichtbij onder valt, besloten er in de huidige vorm mee op te houden.

Alle medewerkers, dus ook wij redacteuren, stoppen ermee. In ruim vijf jaar bouwden we aan een interessante site met uiteraard het grote nieuws over Roermond dat je móest weten, maar we wilden ook mooi Roermond laten zien. En we gaven jou een podium. Veel meeschrijvers – en daar bedoelen we ook alle fotografen mee – gaven Roermond Dichtbij kleur. Daarvoor willen we jou vanuit het hart bedanken!

Hoe nu verder?

Zeer binnenkort vervalt de redactionele invulling. Je zult bijvoorbeeld geen 112-nieuws meer zien. Ook ander nieuws verdwijnt. Dichtbij.nl blijft voorlopig wél als meeschrijverssite bestaan. Het blijft dus mogelijk om jouw nieuws of bijvoorbeeld je evenement zelf te plaatsen op Roermond Dichtbij en op de andere Dichtbij-portals.

Het waren 4,5 hele mooie jaren. Bedankt voor de betrokkenheid, die schop onder de kont, alle berichten, alle persberichten, de duizenden foto’s, de retweets, de likes, de nieuwstips, enzovoorts, enzovoorts. Laat dit alles vooral niet verloren gaan en zet Roermond Dichtbij als meeschrijver voort.

Hojje en tot ziens!