Jan en Patricia Marrees verhuizen met hun Restaurant Bretelli naar een nieuwe locatie in Weert. Het is de bedoeling dat ze eind 2018 aan de Stadhuispassage 10 de deuren openen van hun nieuwe restaurant Marrees.

Bretelli is sinds 1999 gevestigd aan de Hoogstraat in het Centrum van Weert. Jan Marrees begon er als kok en nam samen met zijn echtgenote in 2010 het bedrijf over. De Michelin-ster die het restaurant heeft, zal het op de nieuwe locatie opnieuw moeten verdienen, bevestigt Marrees. “Die gaat niet automatisch mee over, nee. We gaan eind 2018 open, op dat moment komt de nieuwe Michelin-gids uit. Vanaf dan zullen we er alles aan doen die ster te behouden.”

Op de nieuwe plek heeft de horecagelegenheid niet alleen de ruimte meer gasten te ontvangen, 60 in plaats van 45, er is eveneens een terras. Daarnaast biedt de nieuwe locatie op de begane grond van appartementencomplex La Cour Bleue ruimte voor een nieuw concept, zo geeft het echtpaar aan. Dat wordt toegankelijker met naast uitgebreid lunchen of dineren eveneens de mogelijkheid tot bijvoorbeeld het serveren van hapjes.