Rik Kursten versterkt directie Teboza

Rik Kursten is afkomstig van Deloitte en is als registeraccountant en adviseur eindverantwoordelijk geweest voor de accountants- en advieswerkzaamheden bij een grote diversiteit aan familiebedrijven die actief zijn in de Agro, Food en Retail sector. In deze rol heeft hij zich in belangrijke mate toegelegd op het strategisch begeleiden en professionaliseren van bedrijven.
Volgens Will en Trudie Teeuwen past de versterking door Rik in de ontwikkeling die Teboza heeft doorgemaakt en de ambities die Teboza heeft. “Met onze groeiplannen is het absoluut noodzakelijk dat er binnen de directie een brede kennis en ervaring is op het terrein van organisatie, innovatie, operatie en financiën”, aldus Will en Trudie Teeuwen. “Rik vult ons daar prima in aan.”
Rik heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging: “Vanuit mijn achtergrond ben ik dan wel bekend met de business, toch kijk ik er echt naar uit om me verder te verdiepen in de groenten- en fruitwereld en de asperge business in het bijzonder. Ik ben ervan overtuigd dat we ons samen met het huidige ijzersterke team in de komende jaren kunnen blijven onderscheiden en door ontwikkelen. Daarbij zullen we waarborgen dat we de betrouwbare en betrokken partner blijven voor iedereen in de keten. Verder zullen we onze focus leggen op verdere professionalisering en het aangaan van strategische partnerships.”

Over Teboza
Teboza is een onderneming die met een 100% focus op en passie voor asperges actief is in de hele keten. Teboza is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe aspergerassen, de teelt en verkoop van aspergeplanten en de teelt en verkoop van verse asperges. Teboza is dan ook een serieuze, betrouwbare, maar bovenal echte partner voor zaadproducenten, andere aspergetelers, handelsorganisaties en diverse retailers in binnen- en buitenland.