Robot serveert drankjes op het terras van Beachclub Degreez in Panheel (persbericht)

Het is een primeur in horecaland. De Ninebot Mini, zoals de robot heet zal tijdens een netwerkbijeenkomst bij Beachclub Degreez drankjes serveren. De zelf balancerende robot rijdt rond met heerlijke koele biertjes in een met ijs gevulde bucket.  Hieronder het persbericht:

Robotbediening bij events

Stel, u bent op een event en u heeft zin in een drankje, plotseling ziet u een robotje voorbij rijden met heerlijke koele biertjes in een met ijs gevulde bucket. Toekomstmuziek? Volgens sommigen wel, maar bij Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel is dat al werkelijkheid!

Met de zelf balancerende Ninebot Mini die gasten koele drankjes serveert, heeft Fun Beach Event & Leisure Park een primeur in huis. Wilt u dit met eigen ogen zien?
Kom dan morgen, dinsdag 19 april, naar het Walk Inn Event in Beachclub Degreez, dé ontmoetingsplek voor zakelijk Zuid-Nederland waar u kunt kennismaken met de laatste trends op het gebied van Events, Food & Drinks, Lifestyle en Entertainment. Tussen 16.00 en 21.00 uur bent u van harte welkom.

Op afstand bestuurbaar
Met de introductie van de allereerste robotbediening voor events door de Ninebot Mini zet Fun Beach Event & Leisure Park wederom een trend in de eventwereld. Wat nu nog heel vreemd en ver weg lijkt, is binnen enkele jaren waarschijnlijk niet meer weg te denken bij evenementen.

Voor een uniek kijkje in de toekomst van events is een bezoek aan het Beachclub Degreez Walk Inn Event, morgen 19 april vanaf 16.00 uur dan ook een aanrader!

Meer informatie en aanmelden voor dit business to business event kan via de website van Beachclub Degreez – http://www.degreez.nl/walk-inn-event http://www.degreez.nl/inschrijven