Roy Joppen 13e partner Koenen en Co

Roy is in 2002 afgestudeerd als bedrijfskundige aan de HAS in Den Bosch. Daarna heeft hij de masteropleiding Business Valuation aan de TIAS suczesvol afgerond. In 2008 is Roy mede
oprichter van TopProfile, een headhuntkantoor, waar hij zijn aandelen in 2014 van verkoopt. Roy vervolgt zijn carrière bij Koenen en Co op de afdeling Corporate Finance. Inmiddels geeft Roy leiding aan deze afdeling en daarnaast bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden uit begeleiding van aan- en verkoop van ondernemingen, waarderingsvraagstukken en begeleiding van complexe financieringsvraagstukken.

Roy is actief in de diverse business clubs en netwerken. Hij is lid van de Junior Kamer Venlo en maakt deel uit van het stichtingsbestuur van Lekker Venlo. Daarnaast is hij actief in het verenigingsleven in zijn woonplaats Maasbree en sociaal betrokken bij diverse lokale initiatieven.
Partnerrol

In 2017 heeft Roy zich voorbereid op de rol als partner van Koenen en Co. Na de toetreding van Roy op 1 januari 2018 beschikt Koenen en Co over 13 partners.