Ruim 4000 items U.S. Army worden online geveild door Troostwijk Veilingen in Thorn

Je kunt het zo gek niet bedenken of het zit ertussen. Van damestassen en fotolijstjes tot zelfs een speedboot en theatertruck aan toe: Troostwijk Veilingen veilt meer dan 4000 items online. Veel hiervan was eerder in gebruik bij het Amerikaanse leger. De veiling is van start gegaan op 9 november en sluit 21 november. De kijkdag is op 18 november a.s. van 10 tot 4 uur in het bekende witte stadje Thorn (L).

Veelzijdig en uniek aanbod
Wat te denken van een 40-persoons bus uit 2005 van het al sinds 1927 opererende Amerikaanse merk Bluebird of een unieke International KME brandweerwagen uit 1999? En voor de liefhebber zijn er ook 125cc MZ off-road enduro bikes. Martijn van Schie, veilingmeester bij Troostwijk Veilingen vertelt: ’Deze veiling biedt een enorme variëteit aan, soms unieke, items. Er kan niet alleen geboden worden op grote vrachtwagens, voertuigen, boten en heftrucks, maar ook op meubilair, kleding en zelfs damestassen. Hier vindt iedereen, jong of oud, zakelijk of particulier, iets van zijn gading!’

Ook de sportfanaat komt aan zijn trekken met een rijk gevarieerd aanbod aan sportapparatuur waaronder spinningfietsen, loopbanden of home- en crosstrainers. Daarnaast gaan er naast elektrische, pneumatische en handgereedschappen, ook kleding, kantoor- en (garage)werkplaatsinventaris en vele dieselmotoren onder de virtuele hamer.

Over de veiling
De online veiling is gestart op 9 november en sluit op 21 november 2017
De bezichtiging van de veilingitems vindt plaats op 18 november van 10:00-16:00 uur
Locatie: Meers 33 – 6017 BD Thorn