Rush Energy Drink uit Heerlen houdt bezoekers Ziggo Dome op de been

Rush Energy Drink heeft zich als horecapartner verbonden aan Ziggo Dome te Amsterdam.

Rush positioneert zich binnen de frisdrankmarkt als horeca-exclusieve energydrink en is inmiddels verkrijgbaar bij een groot aantal horecagelegenheden in heel Nederland. Vanaf voornoemde datum is Rush dus ook exclusief verkrijgbaar in de Ziggo Dome.

Eigenaar Remco Mattaar van Rush Energy Drink uit Heerlen is erg content met het partnerschap en noemt de samenwerking een kers op de taart. Het team van Rush heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om een plek te bemachtigen op een horecamarkt die naar eigen zeggen gedomineerd wordt door multinationals en miljardenbedrijven.

Mattaar zegt dat Rush door deze zelfstandigheid haar klanten optimaal kan ondersteunen en goed op persoonlijke wensen kan inspelen. De ondernemer staat in dit proces centraal.

“Wij zien dat ondernemers maar ook horecagasten steeds vaker kiezen voor kwaliteit en exclusiviteit in plaats van naamsbekendheid. Die ontwikkeling geeft ons de wind in de zeilen om te groeien binnen deze markt waar de concurrentie erg groot is.

Jens Bouwens heeft zich als Manager Horeca van Ziggo Dome sterk gemaakt voor het toevoegen van Rush Energy Drink aan het assortiment:

“Rush Energy Drink is voor alles een lekkere drank waar je goede energie van krijgt. Onderzoek tijdens de afgelopen evenementen wijst uit dat onze gasten de smaak dan ook omarmen. Met name bij dance-evenementen waren de bezoekers positief verrast en dat zien we terug in de goede verkoop. Met Rush Energy Drink hebben we er een solide partner bij die zorgvuldig bouwt aan het merk en met de komst naar de Ziggo Dome laat zien dat het een sterke speler op de markt is. We zijn dus erg blij dat we de komende jaren in deze samenwerking dit mooie product aan onze gasten kunnen schenken!”