Samen doen met buren kan voordelen bieden (SysWorks en RB Sound gaan samenwerken)

De bedrijven SysWorks en RB Sound, al enige tijd directe buren op Business Park Stein, zoeken elkaar op en slaan de handen in een. Directeuren Rob Bruisten (RB Sound) en Stefan Kuypers (SysWorks) zijn unaniem: “Een fusie wordt het niet, maar wel een intensieve bundeling van onze expertises op het gebied van Audio en Video (A/V) oplossingen voor MKB, entertainmentindustrie, (grote) presentaties etc.”. “Het is de markt die verandert en die vraagt om een voortdurend scherpe focus op die markt.”.

“Dat onze blik nadrukkelijk extern gericht moet zijn is duidelijk. “Denken vanuit de inhoud, samen doen waar we los van elkaar al goed in zijn, en de synergie opzoeken in het voordeel van onze klanten”, vult Rob aan. “Wat we in ons bestaan als bedrijf wel geleerd hebben is dat je een paar dingen beter héél goed kunt doen, dan een boel dingen half”.

“Een absolute voorwaarde voor een geslaagde samenwerking is onderling vertrouwen en enthousiasme en daaraan is overduidelijk geen gebrek. Ook maken we goede afspraken over de service niveaus en het wederzijds behoud van identiteit. We zoeken steeds de juiste schaal van samenwerking op, datgene wat op dat moment het beste past bij de wensen van onze opdrachtgevers”. “We willen klanten inspireren en meedenken over het inzetten van A/V mogelijkheden die bij de communicatiedoelstelling van het bedrijf of organisatie past”. Stefan: “We bieden samen een substantiële uitbreiding van de mogelijkheden voor onze klanten door het slechten van de eigen grenzen op het gebied van specifieke technologie. Dit doen we door de eigen kennis, kunde, ervaring en middelen te combineren met het beste van de andere partij”, “One-Stop-Shopping dus”.

pand rbsound_sysworks_2

Over RB Sound en SysWorks

RB-Sound is al sinds 1984 een toonaangevende onderneming in de entertainmentindustrie en leverancier van complete, professionele licht- en geluid oplossingen en custom made flightcasebouw met vestigingen in Nederland en België (www.rbsound.nl).

SysWorks is al sinds 1991 voor vele MKB’ers, instellingen en stichtingen een zakelijke partner op het gebied van ICT en Audiovisuele oplossingen. Tot het diensten portfolio behoren werkplekbeheer, netwerkonderhoud, projectie-,vergader- en/of interactieve oplossingen (www.sysworks.nl).