Samenwerking Rabobank Parkstad en Brightlands Smart Services Campus


Alle partijen bekrachtigen de samenwerkingsovereenkomst.

Samenwerkingsovereenkomst
De samenwerkingsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar en is in samenwerking met Obvion, PNA, Belastingdienst, CBS en AZL. Aangezien de campus in de ‘tuin’ van Rabobank Parkstad Limburg ligt, dat gevestigd is aan de Euterpelaan in Heerlen, kan de Rabobank goed gebruikmaken van de faciliteiten van de campus. Zo kan de Rabobank bijvoorbeeld in co-creatie met andere partijen werken aan slimme data.

Partnership

De Smart Services Campus is onder andere ontstaan vanuit de Smart Services Hub, waarbij Rabobank Parkstad Limburg één van de initiatiefnemers en partners was. Dit partnership zet de Rabobank graag voort. Pascal Vandermeulen, directievoorzitter: “Als coöperatieve bank hebben wij onze ‘roots’ in deze regio. En bij deze ‘roots’ en onze bank past samenwerking en kennisdeling uitstekend; wij creëren graag samen met ondernemers en individuen iets nieuws. En dat is nu net waar de Brightlands Smart Services Campus ook voor staat. Wij nemen dan ook graag deel hierin en maken door deze samenwerkingsovereenkomst gebruik van faciliteiten, maar vast en zeker ook het netwerk dat daar gaat ontstaan”.

Smart Services Campus
De Brightlands Smart Services Campus opent vandaag, maandag 12 september, haar deuren. In een tijdperk van steeds verdergaande digitalisering leveren smart services op basis van data-analyse cruciale bijdragen voor het oplossen van economische en maatschappelijke vraagstukken. Denk hierbij aan onderwerpen als financiële zekerheid, gezondheid, burgerparticipatie en educatie. Ga naar de website van de Brightlands Smart Services Campus voor meer informatie over de Smart Services Campus.