Schell Industries (Belfeld) bouwt tweede fabriek in Polen voor onder meer zorgbedden

Schell Industries in Belfeld bouwt een tweede productielijn in in Rzepin Polen. Onlangs is de buitenzijde opgeleverd en kan gestart worden met het inrichten van de verschillende productielijnen. De planning om medio 2017 te kunnen starten met de productie ligt in lijn met de realisatie.

Over Schell Industries

Wij zijn Schell Industries. Al sinds 1946 ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor een optimale verzorging van patiënten en hulpbehoevenden. Daarmee leveren wij als trots Nederlands bedrijf een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de zorg in ziekenhuizen, instellingen voor ouderen en instituten en klinieken die hoogstaande (medische) zorg aanbieden.

In samenwerking met onze zusterbedrijven en partners kunnen wij een grote verscheidenheid aan producten en diensten aanbieden. Met onze zusterbedrijven kunnen we inmiddels terugkijken op een gebundelde ervaring van ruim 200 jaar. Meer dan 20 decennia zorg voor interieur voor zieken- en verpleeghuizen heeft inmiddels geleid tot een leidende marktpositie in de gehele Benelux.

Als marktleider van gespecialiseerd zorgmeubilair met een eigen visie op zorg zijn we het aan onze positie verplicht om naast innovatieve producten ook zorg te dragen voor betrouwbare nazorg en adequate onderhoudswerkzaamheden. Permanent houden onze medewerkers voor ogen dat ze producten ontwikkelen en produceren voor een sector waarbij emoties en gevoelens op de voorgrond staan. Klantgerichtheid, betrokkenheid, betrouwbaarheid en snelheid van levering en nazorg staan daarbij centraal. Met deze speerpunten zorgen wij voor goede zorg in de zorg: Advice for comfort in care.